Beräkna ditt pris på Solceller

Använd vår Solcellskalkylator för att snabbt få en uppskattning av installationskostnader för solceller till din fastighet.

När du är redo kan du enkelt begära anpassade offerter från Sveriges ledande solcellsföretag direkt via vår plattform.

Snabbt, Enkelt & Smidigt!

⚠️ Observera att detta resultat är baserat på genomsnittliga siffror och kan variera beroende på din plats, din takform och andra faktorer.

1

Beräkna ditt pris

Använd vår enkla prisberäknare för att få en uppskattad kostnad för solceller baserat på ditt just hem eller fastighet och dina energibehov.

Det tar bara några klick!

2

Begär offerter

Efter att du fått en prisuppskattning kan du med några enkla klick begära slutgiltiga offerter från flera solcellsföretag i ditt område.

Endast verifierade företag!

3

Jämför & välj solcellsföretag

Ta emot och jämför erbjudanden för att hitta det bästa alternativet för dig. Med vår hjälp kan du göra ett smart val helt utan förbindning.

Börja spara pengar idag!

Vanliga Frågor & Svar

Solcellskalkylatorn ger dig en uppskattad kostnad baserad på dina inmatade data, som bostadens storlek, takets typ och ditt energibehov. Denna uppskattning är en startpunkt för att förstå den potentiella investeringen.

Generellt kan priset för en solcellsanläggning ligga mellan 100 000 till 200 000 kronor för ett genomsnittligt hushåll.

Nej, att använda vår solcellskalkylator är helt kostnadsfritt. Det finns inga dolda avgifter eller förpliktelser att fortsätta med en installation baserat på de uppskattningar du får.

Informationen från Solcellskalkylatorn ger dig en översiktlig kostnadsuppskattning baserad på de generella uppgifter du angivit.

För en mer detaljerad offert, inklusive specifika komponenter och exakta installationskostnader, rekommenderas det att du fyller i kontaktformuläret för en offert från ett att våra verifierade solcellsföretag.

Solcellskalkylatorn ger en generell uppskattning och är inte direkt utformad för att jämföra offerter från olika leverantörer. För att göra detaljerade jämförelser rekommenderas att du inhämtar specifika offerter från flera leverantörer.

Detta gör du enklast genom att fylla i formuläret i slutet av solcellskalkylatorn.

Den uppskattade kostnaden genereras omedelbart efter att du har fyllt i och skickat in de nödvändiga uppgifterna i Solcellskalkylatorn, vilket gör det till ett snabbt och effektivt sätt att få en första uppfattning om potentiella kostnader.

Ja, resultatet från Solcellskalkylatorn kan ge dig en grundläggande förståelse för den förväntade kostnaden, vilket kan vara användbart som utgångspunkt i diskussioner och prisförhandlingar med solcellsinstallatörer.

Här kan du hitta solcellsföretag nära dig.