Ferroamp och Aira går samman i nytt projekt för grön energi till hem

Ferroamp och Aira går samman i nytt projekt för grön energi till hem

Teknikföretagen Ferroamp och Aira har officiellt ingått ett partnerskap för att främja hållbara energilösningar på den europeiska bostadsmarknaden. Samarbetet innebär en ny era för utveckling där Ferroamps teknik ska integreras med Airas erbjudanden till husägare.

Vårt samarbete med Aira möjliggör för oss att ta våra innovationer till nya höjder och utöka vår närvaro över hela Europa. Detta är ett tydligt bevis på flexibiliteten och fördelarna med vårt modulära system, som nu kan förbättras ytterligare med Airas smarta lösningar, förklarar Ferroamps VD Kent Jonsson.

Aira siktar på att snabba på övergången till elektriska uppvärmningslösningar genom att ersätta traditionella värmesystem med värmepumpar och andra hållbara tekniker. Genom att integrera Ferroamps intelligenta styrning av solenergi, batterilagring och elbilsladdning kan kunder effektivisera sin energianvändning och värme, vilket erbjuder ett prisvärt alternativ till fossila bränslen. Inledningsvis kommer detta erbjudande att vara tillgängligt för husägare i Tyskland, Italien och Storbritannien.

Den 6 mars undertecknades utvecklingsavtalet mellan företagen, vilket markerar starten på deras gemensamma ansträngningar att sammanföra Ferroamps system med Airas kundlösningar.

Som förgrundsgestalter inom elektrifiering av hem bidrar Ferroamp väsentligt till vårt erbjudande, vilket minskar energikostnaderna för våra kunder. Detta bidrar även till vårt mål att minska beroendet av gas i Europa. Ferroamps system, känt för sin flexibilitet och modularitet, kommer att integreras väl i vår energiplattform, app och optimeringslösning för smarta hem, säger Kaj af Kleen, teknik- och produktchef på Aira.

Om Aira

Aira, en aktör inom clean energy-tech, syftar till att vara det ledande konsumentvarumärket i Europa inom sin sektor. Grundat 2022 av Vargas i Stockholm, Sverige, strävar Aira efter att möjliggöra för individer att engagera sig i övergången till rena energilösningar, ett hem åt gången. Med Aira får europeiska konsumenter tillgång till en helhetsleverantör av energieffektiva lösningar för hemmet, centralt kring en smart värmepump. För mer information, besök: http://company.airahome.com

Källa:
Ferroamp

Hitta ett Solcellsföretag nära dig