Zpark Energy Systems öppnar samarbete med Elbilsvaruhuset

En fartkamera vid vägkanten är monterad på en stolpe mot bakgrund av en suddig utomhusmiljö med en blå himmel och ett avlägset landskap. Enheten har ett metallhölje och visar en digital skärm, QR-koder och andra funktionella element på frontpanelen.

Zpark, en ledande aktör inom innovativa laddlösningar för elbilar, har inlett ett strategiskt samarbete med Elbilsvaruhuset, en prominent leverantör av laddningslösningar och tillhörande produkter för elbilar. Syftet med samarbetet är att erbjuda Zparks laddlösningar i kombination med installationstjänster till B2B-kunder.

“Vi är mycket nöjda över att samarbeta med Zpark och kunna erbjuda deras högkvalitativa laddboxar och system till våra kunder. Zpark har utvecklat en unik lösning anpassad för de specifika behoven på den svenska marknaden, där vi ofta ser motorvärmare längs parkeringsplatserna idag. Genom att kombinera våra styrkor kan vi erbjuda en komplett lösning som inkluderar både produkter, försäljning och installation. Detta underlättar för företag, bostadsrättsföreningar och andra kunder att ställa om till elbilar,” säger Filip L. Sernhede, CEO & Co-Founder på Elbilsvaruhuset.

Zparks laddlösningar utmärker sig genom sin pålitlighet, användarvänlighet och avancerade teknologi som uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och effektivitet. Genom att integrera dessa laddlösningar i Elbilsvaruhusets erbjudande kan företagskunder få en skräddarsydd lösning som inkluderar både hårdvara och professionell installation. Elbilsvaruhuset kommer att fungera som återförsäljare för Zpark och hantera hela processen från förfrågan till installation, vilket ger kunderna en smidig och problemfri upplevelse.

“Elbilsvaruhuset har en stark marknadsnärvaro och ett fantastiskt rykte inom laddningslösningar för elbilar. Vi ser fram emot att tillsammans kunna erbjuda våra produkter till en bredare målgrupp och påskynda övergången till hållbar mobilitet. Genom detta samarbete kan vi säkerställa att våra kunder får en sömlös upplevelse från köp till installation,” säger Erik Lexelius, Key Account Manager på Zpark.

Detta samarbete gör att företag som investerar i elbilar nu kan få allt de behöver på ett och samma ställe, inklusive rådgivning, försäljning, installation och support. Detta minskar inte bara komplexiteten i övergången till elbilar utan ger också företagen möjlighet att snabbt och enkelt dra nytta av de ekonomiska och miljömässiga fördelarna med elektrifiering.

Källa:
Zpark