Geab och Solaris Energi samarbetar för att erbjuda helhetslösningar inom solenergi på Gotland

Geab och Solaris Energi samarbetar för att erbjuda helhetslösningar inom solenergi på Gotland

Geab har ingått ett strategiskt partnerskap med Solaris Energi för att tillhandahålla omfattande lösningar inom solceller på Gotland. Samarbetet är ett svar på det ökande intresset för solenergi bland såväl företag som privatpersoner på ön.

“Vi har länge letat efter en partner som förstår vikten av hållbarhet, kvalitet och bra service. Med Solaris Energi, ett lokalt företag här på Gotland, har vi hittat precis det,” säger Julius Bengtsson, vd för Gotlands Elförsäljning. “Tillsammans kommer vi att göra det möjligt för våra kunder att själva producera hållbar el.”

Intresserade kunder kan redan nu anmäla sitt intresse för solceller via Geabs webbplats. Solaris Energi ansvarar för allt från initial kontakt till installation, medan Geab genom Gotlands Elförsäljning erbjuder fördelaktiga villkor för såväl inköp av el som kompensation för eventuell överskottsel som matas tillbaka till elnätet.

“Detta samarbete underlättar för Gotlands invånare att investera i solenergi genom att kombinera professionella installationer av solceller med attraktiva elhandelserbjudanden,” förklarar Julius Bengtsson.

Göran Liljedahl, affärsutvecklare på Solaris Energi, lyfter fram samarbetets många fördelar: “Vi är oerhört glada och stolta över samarbetet med Geab, där vi erbjuder kontinuitet och trygghet med personlig service och skräddarsydda lösningar. Detta är början på något stort, inte minst för alla på Gotland som är intresserade av energi från solen. Vi uppgraderar vår organisation och företagsstruktur för att kunna vara med och leda utvecklingen inom detta otroligt intressanta område för framtiden.”

Källa:
GEAB

Vill du veta vad solceller kostar för ditt hus?

Använd vår Solcellskalkylator eller hitta ett Solcellsföretag nära dig

Dela: