Nytt partnerskap renar framtiden – Tak & Solcellstvätten Sverige AB lanseras

Solcellstvätt, taktvättare, taktvätt

Roslagen, Sverige – Rånäs Bruk AB, känt för sin innovativa approach inom industrin, har tillsammans med lokala entreprenörerna Mikko Wedin och Daniel Andersson glädjen att presentera Tak & Solcellstvätten Sverige AB. Detta nya bolag syftar till att erbjuda specialiserade tjänster inom rengöring och underhåll av tak och solceller i hela Sverige.

Tommy Andersson, styrelsemedlem i Rånäs Bruk, delar sin syn på företagets nya riktning:

“Det här är ett naturligt och strategiskt steg för Rånäs Bruk-koncernen. Med två etablerade solcellsföretag, Roslagssol och Photonic Power System, inom vår koncern ser vi fantastiska möjligheter till synergieffekter. Tak & Solcellstvätten Sverige AB kommer att förstärka och komplettera våra befintliga verksamheter, vilket möjliggör bättre service och underhåll för våra kunder.”

Mikko Wedin, som är VD för Photonic Power Systems samt en av initiativtagarna till det nya bolaget, ser ljust på framtiden:

“Genom Tak & Solcellstvätten Sverige AB kommer vi inte bara att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativt underhåll, men även förlänga livslängden på deras investeringar. Detta partnerskap stärker vår förmåga att leverera helhetslösningar inom solenergi, vilket är en avgörande faktor för att fortsätta leda utvecklingen mot hållbara energilösningar.”

Tak & Solcellstvätten Sverige AB representerar ett långsiktigt samarbete och en gemensam vision om att förbättra servicen och kvaliteten på solenergirelaterade tjänster över hela Sverige. Med en stark lokal förankring och en passion för innovation, strävar det nya företaget efter att vara en ledande aktör på marknaden och en pålitlig partner för både privatpersoner och företag.

Företaget erbjuder viktiga tjänster som direkt påverkar effektiviteten och livslängden på solcellsanläggningar. Regelbunden rengöring och underhåll är essentiellt för att maximera energiproduktionen och skydda investeringen på lång sikt. Fördelarna inkluderar:

  • Ökad Effektivitet: Rena solpaneler producerar mer elektricitet, vilket optimerar energiproduktionen.
  • Förlängd Livslängd: Regelbundet underhåll minskar risken för korrosion och slitage, vilket skyddar solcellerna.
  • Kostnadsbesparingar: Högre effektivitet minskar behovet av ytterligare elektricitet från nätet och kan minska elräkningar.
  • Miljömässiga Fördelar: Ett effektivt solcellssystem minskar beroendet av fossila bränslen och maximerar den miljömässiga nyttan.

Med Tak & Solcellstvätten Sverige AB kan fastighetsägare vara säkra på att deras solcellssystem är i toppskick, vilket bidrar till en hållbar och ekonomiskt fördelaktig framtid. Läs mer om Solcellstvätt på deras webbsida.

Källa:

Hitta ett Solcellsföretag nära dig